Internet tarjoaa runsaasti yhteisöjä, pelejä, videoita, vinkkejä ja muuta luettavaa koiran omistajille ja muille koirista kiinnostuneille. Koira-aiheisista blogeista saa paljon vinkkejä esimerkiksi koiran kasvatukseen muilta koiraharrastajilta, ja niiden kautta voi keskustella muiden blogin lukijoiden kanssa. Erilaisten järjestöjen sivuilta saa tietoa muun muassa harrastusmahdollisuuksista koiran kanssa.

Koirat.com

Koirat.com on hyvä esimerkki koirasivustosta, joka tarjoaa koirista kiinnostuneille paljon tietoa ja muuta koiriin liittyvää. Sivuilta voi lukea muun muassa erilaisista koiraroduista ja kennelrekisteriosiosta löytyy kasvattajia eripuolelta Suomea. Sivuston kennelrekisterissä on tällä hetkellä yli 150 kasvattajaa jotka löytyvät kätevästi aakkosjärjestyksessä.

Koirat.comin etusivulla julkaistaan koiriin liittyviä uutisia eri puolilta maailmaa ja lisää uutisia pääsee lukemaan sivuston uutisosiosta. Palveluhakemiston avulla voi etsiä erilaisia koira-alaan liittyviä palveluita ja tarvikkeita, kun taas ’pentueet’-osiosta löytyy Suomen suurin pentuvälityspalvelu, josta pentuja voi hakea joko kasvattajan, sijainnin tai rodun perusteella.

Red Dog

Pelisivusto CasinoEuron mittavasta valikoimasta löytyy Red Dog -niminen korttipeli, jota symboloi kirkkaanpunainen bulldoggi. Pelissä jaetaan yksi korttipari näkyviin ja pelaajan tehtävänä on yksinkertaisesti veikata, osuuko kolmas jaettava kortti arvoltaan kahden ensimmäisen väliin. Mitä suurempi erotus kahdella näkyvissä olevalla kortilla siis on, sitä todennäköisemmin kolmas osuu niiden väliin.

Aluksi pelaaja asettaa panoksen ja jakaja jakaa kortit näkyviin, minkä jälkeen pelaajalla on mahdollisuus korottaa panostaan (raise) mikäli jaetut kortit eivät ole peräkkäisiä tai samaa lukua. Peräkkäisten korttien ilmaantuessa pelaaja saa pitää panoksensa, kun taas parin ilmestyessä pöytään kolmas kortti ratkaisee. Jos kolmaskin kortti on sama, pelaaja voittaa – jos ei, saa pelaaja panoksensa takaisin.

Muut koira-aiheiset tieto- ja viihdesivut

Loputtomasti lisää koira-asiaa löytyy myös blogeista. Koirablogeja voi hakea esimerkiksi blogilistalta hakusanalla ’koirablogi’, jonka kautta löytyy lähes sata koira-aiheista blogia. Blogilistan suosituimpiin koirablogeihin kuuluvat tällä hetkellä muun muassa Kiira ja kiharat, Raidallista rakkautta sekä Ulvova Peittomylläri.

Mikäli ei kuitenkaan ole fanaattinen koiraharrastaja, mutta haluaa silti silloin tällöin ihastella näitä ihastuttavia lemmikkejä, löytyy netistä paljon hulvatonta materiaalia koirista. YouTube on täynnä hauskoja koiravideoita, ja netistä löytyy Red Dogin lisäksi paljon muita koirateeman innoittamia pelejä. Lapsille sopivia koira-aiheisia pelejä voi hakea esimerkiksi erilaisilta ilmaispelisivustoilta, kuten Aapelista.